Gouden weken

Geplaatst op: 2 september 2019

De Gouden Weken… Dat is de periode van de eerste schooldag tot aan de herfstvakantie. Die eerste zes tot acht weken zijn cruciaal voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Wij willen graag positieve, gezellige, hardwerkende groepen waarin kinderen voor elkaar opkomen. Dit houdt in dat er veel tijd en aandacht gegeven wordt aan de groepsvorming. Er worden klassenafspraken gemaakt en we doen spelletjes om elkaar goed te leren kennen.

Op donderdag 29 augustus zijn we met alle kinderen naar Borgerswold in Veendam geweest. Samen spelen en leren, we noemen dit de klassenbuildingsdag. We hebben genoten van het samenspel van onze leerlingen!

« Terug naar nieuwsoverzicht

Meest recente berichten

Snappet

Wij werken voor het derde jaar met Snappet. De ontwikkelingen op het gebied van de digitale technologie gaat met enorme sprongen.

Verder lezen..
Anti pest programma PRIMA

Onze school werkt met de PRIMA!-aanpak. PRIMA richt zich op het voorkomen én aanpakken van pesten.

Verder lezen..
Gouden weken

Start schooljaar 2019-2020

Verder lezen..

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school: o.a. vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet