Geplaatst op: 2 september 2019

De Gouden Weken… Dat is de periode van de eerste schooldag tot aan de herfstvakantie. Die eerste zes tot acht weken zijn cruciaal voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Wij willen graag positieve, gezellige, hardwerkende groepen waarin kinderen voor elkaar opkomen. Dit houdt in dat er veel tijd en aandacht gegeven wordt aan de groepsvorming. Er worden klassenafspraken gemaakt en we doen spelletjes om elkaar goed te leren kennen.

Op donderdag 29 augustus zijn we met alle kinderen naar Borgerswold in Veendam geweest. Samen spelen en leren, we noemen dit de klassenbuildingsdag. We hebben genoten van het samenspel van onze leerlingen!

Wij werken voor het derde jaar met Snappet. De ontwikkelingen op het gebied van de digitale technologie gaat met enorme sprongen.

Start schooljaar 2019-2020