Schooltijden

De schooldeuren gaan open om 8:20 uur. In groep 1, 2 en 3 hebben we inloop. U kunt (eventueel) samen met uw kind naar binnen om iets te bekijken of te lezen, of voor vragen aan de leerkracht. De lessen beginnen om 8:30 uur. Om 12:00 uur zijn de kinderen vrij. De school biedt overblijven aan van 12:00 uur tot 13:20 uur. Om 13:30 uur starten de lessen weer. We eindigen om 15:30 uur. Op woensdagmiddag zijn alle kinderen om 12:30 uur vrij. We lunchen (behalve op vrijdag) om 12:00 uur. Op dinsdagmiddag is groep 1 en 2 om 12:00 uur vrij. Op vrijdagmiddag is groep 1 t/m 4 om 12:00 uur vrij. Groep 5 t/m 8 gaat vrijdagmiddag tot 15:30 uur naar school.