Tussenschoolse activiteiten & opvang

Tussenschoolse activiteiten

Uw kind kan meedoen aan verschillende soorten tussenschoolse activiteiten op het gebied van sport en spel. De activiteiten worden georganiseerd door Huis van de Sport Groningen en door de school zelf. De meeste activiteiten zijn gratis. Voor sommige activiteiten vragen we een euro per keer per kind. We maken het aanbod bekend via het ouderportaal MijnSchool.

Overblijven

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen overblijven op school. Een vaste poule overblijfkrachten organiseren de opvang. Eerst gaan de kinderen naar buiten. Om 12:15 uur eten we gezamenlijk in de gemeenschapsruimte. Na het eten is er speeltijd binnen en buiten. Om 13:20 uur worden de overblijfkrachten afgelost door de leerkrachten. Voor het aanmelden van de overblijf kunt u contact opnemen met de directeur.

Opvang

In het dorp Meedhuizen is een kinderopvangorganisatie gevestigd:

Kinderopvang Peutersoos voor kinderen van 2 tot 4 jaar elke dinsdagochtend.

Om de week gymmen de kinderen met groep 1,2,3 mee.

U kunt uw peuter opgeven bij Soraida Pool: soraida@planet.nl

Spreekt ons verhaal u aan en wilt u kennismaken?

Als u belangstelling heeft voor onze school, maken we graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek vertellen we van alles over onze school: o.a. vanuit welke visie er wordt gewerkt, op welke manier de leerlingenzorg is georganiseerd en hoe een schooldag eruit ziet.

Aanmelden voor kennismakingsgesprek
Design en technische realisatie door Smeedijzer Internet