Geplaatst op: 10 oktober 2018

De Gouden Weken… Dat is de periode van de eerste schooldag tot aan de herfstvakantie. Die eerste zes tot acht weken zijn cruciaal voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Wij willen graag positieve, gezellige, hardwerkende groepen waarin kinderen voor elkaar opkomen. Dit houdt in dat er veel tijd en aandacht gegeven wordt aan de groepsvorming. Er worden klassenafspraken gemaakt en we doen spelletjes om elkaar goed te leren kennen.

Op woensdag 5 september hebben de juffen een speurtocht uitgezet in het Slochterbos. Door groepjes te maken met verschillende leeftijden konden de oudere kinderen de jongeren helpen met het zoeken naar- en uitvoeren van de opdrachten. We noemen dit de klassenbuildingsdag. We hebben genoten van het samenspel van onze leerlingen!

Start schooljaar 2018-2019

Wij werken voor het tweede jaar met Snappet. De ontwikkelingen op het gebied van de digitale technologie gaat met enorme sprongen.